2013. 12. 24.

Békés, Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek! :)

2013. 12. 16.

Villanykörte újrahasznosítás

Hello!

Találtam egy nagyon cuki hóemberkét, és el kellett készítenem! :) Kiégett villanykörtét kellett akril festékkel befesteni. Nagyon aranyos lett!! 
Sajna a képek nem a legélesebbek! :(



2013. 12. 12.

Mikulásra ajándék torta

Hello!

Egyik ismerősöm meg akarta lepni Mikulásra férjét egy tortával, aki nagy autómániás. Ezt a tortát agyaltam ki neki, tejszín krémmel volt töltve. Elmondásuk szerint nagy sikere volt! :)





2013. 12. 09.

Karácsonyi dekoráció

Hello!

Ismét elkezdődött a karácsonyi készülődés időszaka, én is belevágtam a dekorálásba, a pultunk olyan csupasz volt, fel kellett dobnom valamivel. Ezt a cuki télapós csizmát találtam a neten, és meg kellett csinálnom. Nagyon jópofa lett.





2013. 12. 05.

Nobemberi szülinaposak

Hello!

Van egy kis saram, ugyanis elnéztem az októberi hónapot, mivel Timel (okt. 12.) is akkor ünnepelt, úgyhogy elnézést kérek, az ő ajándékát is most teszem közzé. Neki Kismaccs készített egy szuper csomagot:

/A kép Timitől van/


Aztán következett Bmonica23, ő már tényleg novemberi születésű (nov. 23.), neki Timel küldött ajándékot:

/A kép Mónikától van/

2013. 12. 02.

Adventi "koszorú"

Hello!

Elkezdődött újra a karácsonyi forgatag, saját kezűleg készítettem ismét az asztali díszünket, ami egy rendhagyó "koszorú" lett. Egy kis faág, gyertyák, szalag, selyemvirág, gömbök és már kész is! :) Nektek hogy tetszik? Én nagyon szeretem! :)